?

Log in

adney
22 August 2013 @ 02:48 pm
"When people can walk away from you, let them walk. Your destiny is never tied to anybody who left."
"If a man wants you, nothing can keep him away. If he doesn't want you, nothing can make him stay."
"It's hard to wait around for something you know might never happen, but it's even harder to give up when it's everything you want."
 
 
adney
18 May 2013 @ 09:10 am
Lately, aku ni syok plak membaca tred kisah seram kt Cari. Punyala bertahun lepak Cari, baru tahun ni terbukak ati nk bukak tred kisah seram sbb aku ni penakut..hihi..yg boleh start baca tu sbb aku ada baca forumer cite psl cik_es kat tred lain tp dah lupa tred mana..pastu ada yg bagi link tred cik_es..aku g baca dan melalut g tgk tred lain..nak2 plak bese tukang komen dlm tred kisah seram ni akan cite psl tred seram lain..tu aku pn duk baca a few tred yg pemes..selain tu, nak senang..aku g tgk je hot tred..takpun tgk tred yg berpages2 pnya..cite kat spital/office/toilet mmg aku elakkan..hihi

nk dijadikan cite, skrg aku tgh baca kisah seram kat uitm..baca pn kat opis..brani skit..hihi..tetiba semalam leh plak aku mimpi hantu..adeh..aku ni mmg slalu je mimpi bangunan x siap/toilet sunyi..pastu stuck dlm tu..smlm mimpi masuk toilet, pastu taktau pesal ada cermin besar penuh satu dinding..nmpk ada dua reflection diri aku..satu putih, satu gelap, aku sound2 yg gelap tu, pastu aku jenguk tgk kaki, dua dua aku tu sebenarnya terapung(bab terapung kaki ni konfirm cedok dr Cari sbb mmg byk forumer cite terapung kaki kat tred uitm tu)..aku kuatkan semangat baca Laillahaillallah..pastu tersedar..tgk2 kul 330am..adeh..terbawak-bawak smpi mimpi :(

ari ni degil gak sambung baca kisah seram uitm..hihi..btw, tgk font Cari dah tukar baru..huhu
 
 
Current Music: Haida- 5 tahun saja
 
 
adney
08 April 2013 @ 04:06 pm
hi my LJ

sorry dah abaikan ko!

hahahaha!

ok.bye~
 
 
Current Mood: boredbored
Current Music: st12- putih putih melati
 
 
adney
09 February 2013 @ 11:05 am
tetiba je upload byk2 gmbr..haha..ari tu nk up gmbr guna LJ ni tp mcm bila klik xde response..since masa tu malas nk cari image hosting yg mana ok..sbb dh lama x up gmbr..tu yg kiv..pastu ari tu terpaksa jgk google image hosting sbb wat poster utk forum cari..tu yg bookmark skali site yg ok..


kertas2 lekat kt cpu tu dr memo pad opis..camne la nk abis guna a5 aku tu.hehehe

ok..ni another gambar meja kat opis aku..memula cpu ni letak kt kaki..pastu satu hari tu aku g angkut balik umah nk wat keje..masa pagi siap2 nk g keje keesokannya tu..aku g la angkat cpu yg ada kat atas lantai tu ke atas katil..senang x terbongkok sgt..konon la..aku letak menegak bukan baring..cerdik x cerdik..sekali lps aku letak tu..aku pusing je belakang..cpu tu kebabom jatuh atas lantai..nasib carpet..lps tu dia pnya top tu mcm terkuak skit..cuak gila..abis la kerja2 aku..dh la x rajin nk membekap dlm external..kalut g opis..pasang semua..lega sbb ok..just skrg usb/cucuk headphone kt dpn tu x leh..blh guna blkang je..kalau aku letak kat bawah..kan semua org(aku+asstnt+bdk praktikal) kena masuk bawah meja aku nk g cucuk kt blkg..aku pn x rajin nk cucuk utk org..so solution dia aku letak atas meja..dulu guna board blakang tu lekat2 magnet..skrg cpu ni jd mangsa..hihi..tp part wayar2 ni mmg berselirat..pening mmg  pening tp xde solution lain lg wat masa skrg :(
Tags:
 
 
Current Music: Elliot Yamin- Can't Keep On Loving You
 
 
adney
09 February 2013 @ 10:49 am
aku lemah dlm hal2 construction..sbb tu aku suka tgk projek in the making..ni my biggest project for my office for 2012..



Tags:
 
 
Current Music: Eagles- Hotel California
 
 
 
adney
09 February 2013 @ 10:39 am
smlm kemas bilik



psl buku nota2ku..huhuCollapse )
Tags: ,
 
 
Current Music: shayne ward- breathless
 
 
adney
20 January 2013 @ 10:23 am

calendar 2013

sedar tak sedar..dah nak masuk lima tahun menulis kat LJ ni..mcm menyesal plak tak tulis kat blog..yelah kut2 ada income kalau start dr 2009..eceh eceh eceh..berangan x hengat..padahal dah tau impak org baca bloq tu lagi besar..kekdg terpk jgk nk publish keje2 ID yg tak seberapa tu tp kan kalau bos google2..jumpa..bala pulak..bos dah la suka berinternet jgk.ahaks

last year kurang menulis sbb ada hal yg perlukan perhatian lagi dlm real life..so nk bukak2 LJ pn malas gila..skrg tetiba ada mood nk taip2 balik..ikut mood jgk nk menaip ni..huhu
Tags:
 
 
Current Music: lee hi-1234
 
 
adney
15 January 2013 @ 05:03 pm
kije  
aku xdek idea..

sungguh..aku benci bila dpt layout plan yg memeningkan kepala sbb workflow yg x bes :(

melangut je aku tgk plan otel ni..bosan

Tags: